zondag 18 december 2016

Pop-up restaurant Het Gulle Rendier

Festival de Langste Nachten

geweest
programma

 

 

locatie
zondag 18 december 2016

Pop-up restaurant Het Gulle Rendier

Festival de Langste Nachten

geweest

De Langste Nachten is een 14-daags kunst- en muziekfestival in TivoliVredenburg. De donkere dagen rond kerst zijn bij uitstek dagen om samen te komen, samen te zijn. Daarom kun je vanaf zonsondergang iedere dag bij ons terecht voor lekkere en betaalbare winterkost in pop-up restaurant Het Gulle Rendier. Of je nu alleen komt eten, of daarna nog een concert bezoekt – iedereen is welkom!

Het restaurant is geopend van 17.30 tot 20.00 uur. Bekijk de menukaart hieronder. Reserveren is in Het Gulle Rendier niet mogelijk. Is het restaurant vol, of alweer gesloten na je concertbezoek? Ga dan naar grand café Het Gegeven Paard op de begane grond!

Menukaart Het Gulle Rendier

Pop-up restaurant Het Gulle Rendier is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.