Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Marina Paje dans
Ingvo Clauder piano
Claudio Spieler percussie

Locatie
Cloud Nine

Takatá Takatá 4+

Alles is ritme en ritme is alles

Geweest

Deze voorstelling is verplaatst van zondag 31 januari 2021 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Ritme is een taal die we allemaal begrijpen. En het is veel meer dan trommelen, dansen of geluid alleen. Alles in ons leven heeft ritme! TAKATÁ TAKATÁ is een speelse, interactieve kindervoorstelling over ritme vinden, delen, horen, voelen en zien.

In hun magische speeltuin vol spannende geluiden van over de hele wereld ontmoeten de muzikanten Ingvo en Claudio flamencodanseres Marina. Zij danst en stampt in het rond tot de vonken ervanaf spatten, maar als de muziek stopt staat zij stil. De muzikanten willen haar weer aan het dansen krijgen. Maar wat is ritme precies en hoe vind je er samen één?

Zo begint een muzikale ontdekkingstocht. Wat gebeurt er als we langzaam spelen? En juist snel? Wat als ik het ene zing, en jij het andere? Wat als we een grapje met de danseres uithalen? Onder leiding van de artiesten zingen, klappen, stampen en roepen de kinderen in het publiek volop mee met ritmes uit Spanje, Cuba, West-Afrika en India.