Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Rang 1
Regulier
€ 35,75
Regulier + Diner
€ 64,25
Rang 2
Regulier
€ 33,75
Regulier + Diner
€ 62,25
Rang 3
Regulier
€ 30,75
Regulier + Diner
€ 59,25
Inclusief servicekosten en garderobe.
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

Sweet Caroline

Ooh woh oh oh | The Ultimate Tribute to Neil Diamond

v.a. € 30,75

Bestel tickets

incl. servicekosten & garderobe

In de tributeshow Sweet Caroline brengt de Engelse zanger Gary Ryan samen met zijn band alle hits van Neil Diamond tot leven! Deze legendarische Amerikaanse zanger kan terugkijken op een carrière van meer dan 50 jaar waarin hij tientallen hits scoorde. Diamond begon zijn loopbaan in de jaren zestig als songschrijver-in-opdracht, maar zijn talent en uitstraling waren zo groot dat hij al snel zelf een wereldster werd. Verwacht vanavond hits als America, Forever In Blue Jeans en Love On The Rocks, en natuurlijk ontbreekt ook de klassieker Sweet Caroline niet. Good times never seemed so good!

Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van tevoren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?

Dit is het verplaatste concert van 5 maart 2021 / 13 maart 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Zie ook

The Simon and Garfunkel Revival Band