Beleef een avondje uit in TivoliVredenburg

Trakteer jezelf op een compleet avondje uit en geniet van de mooiste concerten in Utrecht. Een concert combineren met een diner? Scroll dan snel naar beneden.

Ons programma

Internationale Uitblinkers

Sterren van wereldniveau. Vind hier diverse toppers uit de Top 2000!

Ontdek het aanbod

Grote Nederlandse Sterren

Van nederpop tot het levenslied; deze muzikanten staan altijd garant voor een avond met de allerbeste hits.

Grote Nederlandse Sterren

Charmante Chansons

Voilà. Dit seizoen kun je je laten meeslepen door Franse Chansons in Le théâtre de la TivoliVredenburg. Formidable!

Charmante Chansons

Celebrating Legends

Artiesten die een tribute brengen aan de grote namen.

Celebrating Legends

Voortreffelijk Vakmanschap

Geniet van artiesten die hun instrument of stem tot in de puntjes beheersen. Wereldniveau!

Voortreffelijk Vakmanschap

De Klassieke Keuze

Klassiek in alle vormen en maten. Dichter bij de muziek kun je niet komen.

De Klassieke Keuze
Avondje Uit in TivoliVredenburg. Foto: Graham Nash

Traditioneel Ierse Folk

Waan je bij ons in een Ierse Pub waarbij je kan meezingen met Ierse folk waarvoor je de zee niet over hoeft te steken.

Traditioneel Ierse Folk

Houd jij van muziek en lekker eten? Dan zit je hier goed!

Neem een kijkje in het prachtige programma hierboven combineer een concert met een sfeervol diner in Het Gegeven Paard. Laat je onderdompelen in de Nederlandse hits, of zoek juist de internationale topartiesten op. Geniet van Franse Chansons of zijn de wereldbekende hits van vroeger meer voor jou? Geniet van een muzikaal diner in TivoliVredenburg.

Kies voor het combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot het concert en er een diner voor je verzorgd wordt inclusief twee consumpties. Deel een hoofdgerecht met je vrienden, partner of collega’s in ons knusse restaurant. Je kunt kiezen uit vlees, vis, vega of vegan gerechten. Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te maken over het avondeten, op tijd vertrekken of reizen tijdens het spitsuur. Bij aanschaf van een diner ticket vragen je om een aparte reservering bij Het Gegeven Paard te maken voor je gezelschap. Hier kun je reserveren. Zien we je snel?

Praktische info

TivoliVredenburg organiseert vele concerten voor jong en oud. Zing mee met de grootste hits van de Nederlandse sterren, neem een duik in het verleden, laat je meeslepen door muziek uit alle windstreken van de wereld, de nationale en internationale top van de jazz, geniet van de prachtigste klassieke orkesten of neem de kleintjes mee naar de allerleukste kinderconcerten.

TivoliVredenburg is makkelijk te bereiken. Het bevindt zich in het hart van de stad, midden tussen de winkels en horecagelegenheden van Utrecht. Het gebouw ligt pal naast Utrecht Centraal en is na het arriveren met de trein slechts vijf minuten lopen. Of kom met de auto en maak gebruik van een van de zes nabijgelegen parkeergarages.

Kom je er niet helemaal uit? Bekijk de Veelgestelde Vragen of neem contact op via [email protected] of bel naar 030 2314544 (ma t/m za van 10:00 – 18:00 uur).

Combitickets Regulier + Diner
Heb je een combiticket gekocht voor een concert + diner? Vergeet dan niet te reserveren om zeker te weten dat je een mooi plekje hebt. Reserveren kan hier. We raden aan om minimaal 90 minuten voor de aanvang van het concert te reserveren. Binnen dit arrangement vallen 2 consumpties. Hierbij kun je kiezen tussen bier, fris en wijn.

Heb je een allergie? Graag horen we dat snel van je, dan houden we daar rekening mee.

 

Impressie