Zaal open
Aanvang
Locatie
Hertz

SNAAR Festival - Avondconcert

SNAAR Festival | Ontdek hoe muziek en wetenschap samenkomen

v.a. € 17,50

Bestel tickets

incl. servicekosten

Leer Rosalind Franklin kennen op een manier als nooit tevoren. Bezoek in de avond de mini-opera waarin Radio 1 presentator Eveline van Rijswijk, violiste Merel Vercammen, sopraan Bernadeta Astarim, celliste Maya Fridman en musici van het Rotterdams Philharmonisch Orkest haar verhaal weer tot leven brengen. Deze bijzondere voorstelling is gecreëerd door de talentvolle Estse componiste Alisson Kruusmaa.

SNAAR Festival
SNAAR Festival is terug met een gloednieuwe editie! Op 15 juni wordt TivoliVredenburg omgetoverd tot een plek waar je de verbinding tussen muziek en wetenschap kan ervaren. Laat je verrassen door een programma vol voorstellingen, interactieve proeven en muzikale optredens die de nieuwsgierigheid prikkelen.

Dit jaar staat DNA centraal en wist je dat de échte ontdekker van de structuur van DNA een vrouw was? Namelijk Rosalind Franklin, die ondanks haar baanbrekende ontdekking altijd relatief onbekend is gebleven. Dit gaan we rechtzetten in een mini-opera waarin haar tragische levensverhaal wordt verteld.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook of Instagram en schrijf je hier in voor festivalupdates van SNAAR. Meer informatie over het programma vind je op www.snaarfestival.nl.

Snaar festival

Ervaar de verbinding tussen muziek en wetenschap op zaterdag 15 juni.

Meer informatie