SNAAR Festival

SNAAR Festival is terug met een gloednieuwe editie! Dit jaar staat DNA centraal. Laat je verrassen door een programma vol voorstellingen, interactieve proeven en muzikale optredens die de nieuwsgierigheid prikkelen.

SNAAR Festival is terug met een gloednieuwe editie! Op 15 juni wordt TivoliVredenburg omgetoverd tot een plek waar je de verbinding tussen muziek en wetenschap kan ervaren. Laat je verrassen door een programma vol voorstellingen, interactieve proeven en muzikale optredens die de nieuwsgierigheid prikkelen.

Bekijk hier het blokkenschema

Dit jaar staat DNA centraal en wist je dat de échte ontdekker van de structuur van DNA een vrouw was? Namelijk Rosalind Franklin, die ondanks haar baanbrekende ontdekking altijd relatief onbekend is gebleven. Dit gaan we rechtzetten in een mini-opera waarin haar tragische levensverhaal wordt verteld.

Wat is de invloed van muziek op je hartslag, en hoe verandert TikTok onze muziekbeleving? Of ontdek het tijdens de voorstelling over de impact van suiker én artificiële suikers op onze gezondheid, geïllustreerd met de Suikerfee van Tchaikovsky. Geniet op het bruisende festivalplein van lekkere cocktails uit Erlenmeyers!

255656

Passe-partout

Middag- en avondprogramma samen