Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

David Lang The Little Match Girl Passion
Caroline Shaw Partita for 8 Voices

Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Roomful of Teeth

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Roomful of Teeth beheerst zo’n beetje alle denkbare zangtechnieken en combineert dat met grensverleggende hedendaagse zangcomposities. Met hun ‘instrumentale’ gebruik van de zangstem creëert het Amerikaanse gezelschap als het ware een nieuw muziekinstrument. Caroline Shaws Partita for 8 Voices, dat niet toevallig associaties oproept met een partita voor viool of piano, vraagt om een perfecte stembeheersing. Het leverde Shaw, die ook zingt in het ensemble, in 2013 een Pullitzerprijs op. David Lang won met zijn The Little Match Girl Passion in 2008 de Pullitzerprijs voor muziek.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!