Coronavirus in Nederland

For English click here

Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus heeft de Nederlandse overheid in overleg met het RIVM een landelijk verbod op evenementen en bijeenkomsten ingesteld tot 1 juni 2020. Wij zijn hierdoor genoodzaakt al onze evenementen tot 1 juni 2020 af te gelasten. Zo hopen ook wij de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dammen.

We zoeken voor zoveel mogelijk evenementen naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over ieder concert. Tickets blijven geldig voor een eventuele nieuwe datum. Zodra er meer informatie bekend is brengen we alle ticketkopers op de hoogte via de e-mail.

Je begrijpt vast dat dit een grote impact heeft op onze organisatie. We werken er ontzettend hard aan om op alle fronten zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Wij volgen het advies van het RIVM op. We vragen onze bezoekers om de adviezen van het RIVM op te volgen en hun verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van gezondheid en hygiëne.

Laatste update: maandag 27 maart, 17.40 uur