Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Boris Bezemer nieuw werk
muziek van Johann Sebastian Bach

Uitvoerenden

Pynarello
Marjolijn van Heemstra tekst & voordracht

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Hertz

Pynarello

Sciencefiction-kerstopera

Geweest

Pynarello geeft een twist aan kerst en kerstmuziek. Geen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde maar nieuwe muziek gecombineerd met Bach. Geen kind in de stal met een os en een ezel maar een eigentijdse invulling van een eeuwenoude traditie. Pynarello leidt je op een zoektocht naar de betekenis van licht en duisternis.

Een optimistisch concert in donkere dagen
Hoe vieren we kerst over tweehonderd jaar? Dat vragen Pynarello en Boris Bezemer zich af in de Science Fiction Kerst Opera. Schrijver en theatermaker Marjolijn van Heemstra schreef een libretto en de jonge Nederlandse componist Boris Bezemer maakte er muziek bij. Dat wordt gecombineerd met de muziek van Bach, want die is tijdloos en zal ook over duizend jaar nog mensen beroeren. Misschien dat over een paar eeuwen het kerstkind wat naar de achtergrond zal zijn gedrukt, maar wat blijft is een feest rondom geboorte, een nieuw begin, hoop. Een optimistisch concert, over geloof in menselijke kracht!

Podcast over Klassieke Kerst
Meer weten over kerst in de klassieke muziek? Beluister dan de kerstaflevering van onze podcast Klassieke Klets hier.

Foto: Melle Meivogel

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.