Klassieke Kerst

Van een traditioneel kerstconcert met het Weihnachts-Oratorium tot populaire kerstsongs uit films en musicals: de feestdagen vier je samen, dus onze concerten in december bieden voor ieder wat wils!

Kun je niet kiezen? Raadpleeg onze Klassieke Kiesboom:

Terugblik

Voor 2022 zijn er geen klassieke kerstconcerten meer om te bezoeken. We willen onze bezoekers bedanken voor al het enthousiasme rondom onze klassieke kerst concerten en campagne. Namens Team Klassiek wensen we iedereen fijne feestdagen toe!

Blik op deze pagina terug op onze concerten, de klassieke kerst playlist en de Klassieke Klets kerstpodcast.

Weihnachts-Oratorium | maandag 12 december | Grote Zaal

Weihnachts-Oratorium Nederlandse Bachvereniging | vrijdag 16 december | Grote Zaal

Klassieke Kerst Playlist

Muziek die perfect past bij het kerstdiner, knapperend haardvuur of het optuigen van de kerstboom. Onze programmeurs klassiek stelden een Klassieke Kerst Playlist samen om je alvast in de stemming te brengen voor alle concerten.

Podcast Klassieke Klets over Klassieke Kerst

Stille Nacht, waar komt die oorwurm eigenlijk vandaan? Wie kent de eeuwenoude kerstmuziek van Mallorca? En hoe pakte de beroemde Schotse componist James MacMillan zijn Christmas Oratorio aan? In de nieuwste aflevering van onze podcast Klassieke Klets krijg je antwoord op al deze vragen en meer. Beluister de podcast hier


Compleet uitje

Maak van een concert een compleet uitje. Bezoek bijvoorbeeld voor het concert onze Kitchen Bar Danel voor een uitgebreide diner, of kom na het concert langs in café Het Gegeven Paard voor een drankje.

MENUKAART EN OPTIES