Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Dvořák String Quartet ‘American’

Uitvoerenden

Ragazze Quartet
St. Paul host

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Groepstarief

In overleg is bij dit concert vanaf 20 personen groepskorting mogelijk. Bezoek het concert bijvoorbeeld met de klas, als personeelsuitje of vriendengroep. Neem voor de mogelijkheden contact op met [email protected].

Pieces of Tomorrow - Dvořák String Quartet 'American'

Epic classical pieces & good vibes

Geweest

Pieces of Tomorrow - Dvořák String Quartet 'American' | donderdag 15 februari 2024 | Hertz

Pop en klassiek slaan de handen ineen en presenteren Pieces of Tomorrow: klassiek in een nieuw jasje. Geen dresscode, we beginnen iets later, de musici introduceren kort wat ze gaan spelen, je biertje mag mee naar binnen, dj St. Paul is onze host, visuals ondersteunen het verhaal en verder laten we de muziek spreken, die heeft geen aanpassing nodig. Laat je in deze intieme kamermuziekeditie van Pieces overrompelen door de muziek!

Chamber Music Edition
Bij Pieces houden we van episch: grote orkesten, veel drama, grote zaal, veel publiek. Maar er bestaat ook nog duizenden klassieke meesterwerken voor een kleinere line up. Bijvoorbeeld voor twee violen, altviool en cello, aka het strijkkwartet. Die spelen meestal in onze kamermuziekzaal boven, dus vandaar deze mini-pieces in Hertz met het vreselijk mooie twaalfde strijkkwartet van Dvorák. Met de bijnaam ‘American’, want inderdaad geschreven toen de Tsjech vol heimwee daar in de negentiende-eeuwse VS was beland. Kom meer te weten over de charme van kleinschaligheid.

Afterparty
Na het concert gaat het feest tot middernacht door. De bar is open, dj. St. Paul zorgt voor dansbare tunes en de musici mengen zich met publiek voor een praatje.

Zie ook

Canto Ostinato en Vioolconcert Fadael

Noord Nederlands Orkest speelt Ten Holt en Fadael

Pieces of Tomorrow - Mendelssohn 3

Epic classical pieces & good vibes

Pieces of Tomorrow Festival

Epic classical pieces & good vibes