Pieces of Tomorrow

Volwaardige klassieke muziek in een popjasje - in TivoliVredenburg kan dat. We beginnen iets later, biertjes mogen mee naar binnen, de dirigent spreekt honderduit, dj St. Paul is onze host, visuals ondersteunen het verhaal en verder laten we de muziek spreken - die heeft geen aanpassing nodig.

Save the date!

Een nieuw seizoen Pieces of Tomorrow staat voor de deur! In het najaar van 2022 gaan we weer los. Zet deze data alvast in je agenda, de ticketverkoop start begin september:

Zaterdag 5 november – Bruckner Symfonie nr. 9
Donderdag 19 januari – Schubert Symfonie nr. 8
Donderdag 16 februari – Mahler Symfonie nr. 6
Donderdag 6 april – Pärt & Wagner
Zaterdag 20 mei – Mystery Program


Vragen, vertellen en vooral laten horen

In 2014, nog vóór de opening, sloegen onze programmeurs Peter Tra (klassiek) en Sytse Wils (pop) de handen ineen. In Pieces of Tomorrow verenigen zij hun werelden. Dj St. Paul treedt als host binnen in de wereld van klassieke muziek. Hij stelt vragen aan het orkest, dat het antwoord meestal meteen kan ondersteunen met muziek (live en akoestisch, uiteraard). Daarnaast vertellen de dirigenten – steeds een andere, vaak van ver over de grens – honderduit over hun vak, de componist en de muziek. Na afloop is het nog lang gezellig in de foyer, waar de speciaalbiertjes koud staan en Paul zijn platen draait tot hij je (als je wil) meeneemt naar de Pop-O-Matic in Ronda.

Beluister de Pieces of Tomorrow Playlist