zaterdag 28 november 2020

Patrick Walker (40 Watt Sun)

Wordt verplaatst | EKKO/Doomstad & TivoliVredenburg presents

Verplaatst
CHECK ONS

HEAVY PROGRAMMA

19:00
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
zaterdag 28 november 2020

Patrick Walker (40 Watt Sun)

Wordt verplaatst | EKKO/Doomstad & TivoliVredenburg presents

Verplaatst

Dit concert is bevestigd voordat de huidige coronamaatregelen van kracht gingen. We werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Dit concert wordt afgeschaald, aangepast, verplaatst of afgelast, dit laten we zodra er meer bekend is weten aan ticketkopers. Wanneer we meer weten vind je die informatie ook op deze pagina.

Wil je sowieso een ticket kopen voor dit concert, voor een nu nog onbekende datum in de toekomst, dan kan dat hier.  

Na het uiteenvallen van Warning, een van de invloedrijkste doom metal acts in de jaren ’90, richt Patrick Walker in 2009 40 Watt Sun op. De sound wordt gekenmerkt door repetitieve drums met gelaagde melodieuze gitaarpartijen en de aangrijpende eigenzinnige zang van Patrick. Losse, weloverwogen arrangementen met introspectieve, vaak duistere confessionele teksten. Het is intens, overweldigend traag, ontzagwekkend log maar vooral tergend mooi. Voor deze editie van Doomstad komt Patrick Walker solo naar de Hertz in TivoliVredenburg. Met oud werk, nieuw werk van het 3e album wat momenteel geschreven wordt en misschien wel die prachtige cover van Jason Molina’s Lioness.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

 

 

Zie ook

di 21 sep 2021

Amenra + Envy + Jo Quail

Vlaamse post-metalband

di 19 okt 2021

Opeth

Evolution XXX 'By Request' Tour | 30th anniversary | Grote Zaal show