Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Aanvang
Zaal open
Verwacht einde
Programma

Joost
Brunzyn
Gladde Paling
Vieze Asbak
+NYE Festival

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Ronda

NYE: Joost

+ NYE Festival

Geweest

Koop je een NYE: Joost ticket? Deze is geldig vanaf 21:30 in Ronda en voor het NYE FESTIVAL.

New Years Eve met drie Nederlandse koningen: dat kan niet anders dan de inauguratie van een mooi jaar worden. Na afloop van deze show ben je welkom om op het TivoliVredenburg NYE-festival te blijven en is er in alle zalen feest, waar Vieze Asbak Ronda om 05:00 in stijl afsluit.

Maar eerst laten we het aan Joost Klein over om er een groot feest van te maken, die zo snel over eurodance heen rapt dat hij bijna achteruit gaat. Zijn tunes zijn net zo aanstekelijk als zijn hele persona. Gladde Paling durft evenveel gas te geven; als meester van de snelle sample-techno zet hij tijdens NYE nog een tandje bij. Meme-techno, troll-n-bass, wat maakt het uit: deze gladde jongen krijgt ons allemaal aan het dansen. Brunzyn warmt ons op met wat hij het beste kan en dat is een goed potje rappen. Hij brengt muziek uit op het label van Joost, waardoor het muzikale cirkeltje rond is deze avond.

Na het ontkurken van de fles en het aftellen met Joost kan je door tot het licht weer aangaat. In Ronda feest je met Zer00's Heroes, Vunzige Deuntjes Soundsystem en Vieze Asbak als afsluiter. In Pandora kan je na 00:15 dansen op de beste clubtracks die Coloray, Lucky done Gone, Ajuma en Iris Rijskamp mee hebben genomen van huis. In Cloud Nine kan je doorpakken met CHAMOS, SIM-OJ, Nala en DJ Hunter. Op diezelfde verdieping vind je in Club Nine The Good Girls Club met de finest house en disco. En voor meer vertier vind je een silent disco op een verdieping lager bij Park 6!