Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Aanvang
Zaal open
Verwacht einde
Programma

AJUMA – BRUNZYN – CHAMOS – COLORAY – DJ HUNTER – GLADDE PALING – HITS DIFFERENT – IRIS RIJSKAMP – JOOST – LUCKY DONE GONE – NALA – SILENT DISCO – SIM-OJ – THE GOOD GIRLS CLUB – VIEZE ASBAK – VUNZIGE DEUNTJES – ZER00’S HEROES

Let op: de deuren sluiten om 4:00 uur

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
TivoliVredenburg
Ticketsoorten
NYE: Joost + NYE festival [€ 50,-]

Geldig vanaf 21:30 in Ronda en voor het gehele festival

New Years Eve met drie Nederlandse koningen in onze Ronda: dat kan niet anders dan de inauguratie van een mooi jaar worden. Na afloop van deze show ben je welkom om op het TivoliVredenburg NYE-festival te blijven en is er in alle zalen feest, waar Vieze Asbak om 05:00 in stijl afsluit.

Maar eerst laten we het aan Joost Klein over om er een groot feest van te maken, die zo snel over eurodance heen rapt dat hij bijna achteruit gaat. Zijn tunes zijn net zo aanstekelijk als zijn hele persona. Gladde Paling durft evenveel gas te geven; als meester van de snelle sample-techno zet hij tijdens NYE nog een tandje bij. Meme-techno, troll-n-bass, wat maakt het uit: deze gladde jongen krijgt ons allemaal aan het dansen. Brunzyn warmt ons op met wat hij het beste kan en dat is een goed potje rappen. Hij brengt muziek uit op het label van Joost, waardoor het muzikale cirkeltje rond is deze avond.

Na het ontkurken van de fles en het aftellen met Joost kan je door tot het licht weer aangaat. In Ronda feest je met Zer00’s Heroes, Vunzige Deuntjes en Vieze Asbak als afsluiter. In Pandora kan je na 00:15 dansen op de beste clubtracks die Coloray, Lucky done Gone, Ajuma en Iris Rijskamp mee hebben genomen van huis. In Cloud Nine kan je doorpakken met CHAMOS, SIM-OJ, Nala en DJ Hunter. Op diezelfde verdieping vind je in Club Nine The Good Girls Club met de finest house en disco. En voor meer vertier vind je een silent disco op een verdieping lager bij Park 6!

NYE: Park 6 ticket [UITVERKOCHT]

Geldig vanaf 22:00 in Park 6 en na 00:15 voor het gehele festival

Welkom op Park 6, waar we met z’n allen aftellen tot klokslag 00:00 en de champagne ontkurken! Vanaf 22:00 opent het plein en kan je meteen dansen op hiphop/r&b uit de 90’s en 00’s met No Diggity, kan je oliebollen eten en genieten van het uitzicht van het vuurwerk over de stad. Je hebt heel wat moois tot je beschikking met dit ticket. Met in Ronda: Zer00’s Heroes, Vunzige Deuntjes en Vieze Asbak als afsluiter. In Pandora kan je na 00:15 feesten op de beste clubtracks die Coloray, Lucky done Gone, Ajuma en Iris Rijskamp mee hebben genomen van huis. In Cloud Nine kan je doorpakken met CHAMOS, SIM-OJ, Nala en DJ Hunter. Op diezelfde verdieping vind je in Club Nine The Good Girls Club met de finest house en disco. En voor meer vertier vind je een silent disco op een verdieping lager bij Park 6!

NYE 2024 ticket [UITVERKOCHT]

Geldig vanaf 00:30 voor het gehele festival

Met dit ticket heb je alle zalen tot je beschikking vanaf 00:30! Alle zalen zijn open en verwelkomen jou en je vrienden voor een onvergetelijke NYE avond. Iedereen is vrij om te gaan waar die wil. (dit is dubbelop met de eerste zin) Tot diep in de nacht vind je in vrijwel elke zaal een feestje die altijd aansluit op de (wan)smaak van jouw NYE-squad. Met in Ronda: Zer00’s Heroes, Vunzige Deuntjes en Vieze Asbak als afsluiter. In Pandora kan je na 00:15 feesten op de beste clubtracks die Coloray, Lucky done Gone, Ajuma en Iris Rijskamp mee hebben genomen van huis. In Cloud Nine kan je doorpakken met CHAMOS, SIM-OJ, Nala en DJ Hunter. Op diezelfde verdieping vind je in Club Nine The Good Girls Club met de finest house en disco. En voor meer vertier vind je een silent disco op een verdieping lager bij Park 6!

NYE Festival

Zes zalen aan acts, dj’s, feestjes en meer!

Geweest

Wat dacht je van het aftelmoment vieren met Joost, Brunzyn en Gladde Paling in Ronda, of genieten van het 12 uur moment op Park 6, waar je een prachtig uitzicht hebt over het vuurwerk boven ons stadsie? Voor degenen die thuis proosten op de eerste seconden van 2024, hebben we zoals altijd een ticket waarmee je na 12 uur toegang krijgt. Daarna barst het festival pas echt los, met feestjes in alle hoeken en gaten van ons gebouw. Zing mee met de grootste hits bij Hits Different, Zer00's Heroes, Vunzige Deuntjes en in de Silent Disco. In Pandora hoor je frisse house, trance en disco tunes met Coloray, Lucky Done Gone en Ajuma achter de decks. In Cloud Nine gooien SIM—OJ, CHAMOS allerlei genres in de mix; van dancehall, afro, hiphop en UK. Vergeet ook onze intiemste zaal, Club Nine, niet te checken, waar The Good Girls Club je de beste house- en discohits serveert. Een ding is zeker dit jaar: voor ieder wat wils.

Hieronder de timetable:

Let op: de deuren sluiten om 4:00 uur