menu zoeken
Naar agenda
zondag 23 december 2018

De verkoop voor seizoen 18/19 start op donderdag 1 maart om 10.00 uur

Nederlands Blazers Ensemble

Open Ears

19,-
aanvang
15:00
Regulier
€ 19,-
€ 16,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.

locatie

Een finaleplaats én een uitvoering tijdens het traditionele Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw in Amsterdam zijn de inzet van de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble. Jonge componisten tot en met 18 jaar strijden om de eer. De landelijke finale vindt plaats in TivoliVredenburg na de spannende halve finales in vier verschillende steden. De jonge componisten voeren hun ingestuurde composities uit samen met het NBE. De Finale heeft alles wat het Nieuwjaarsconcert zo bijzonder maakt: spanning, plezier, ontroering en vooral veel heerlijke nieuwe muziek. 

De Finale is onderdeel van Open Ears – De Dag van het Componeren. Op deze dag staat de (jonge) componist centraal.  Iedereen is welkom om te komen luisteren naar de openbare repetitie én de finale van de Compositiewedstrijd. En dat niet alleen, vanaf 12.30 is er op Plein 6 en daaromheen een componeermarkt met optredens, workshops en nog veel meer, voor jong en oud. Er zijn optredens van Percossa, muzikanten van het jongNBE, workshops Vocal Painting, percussie en (kerst)liedjes schrijven. Tussen alle workshops en demonstraties door is er gelegenheid om repetities van de jonge componisten bij te wonen, die in Cloud Nine samen met het Nederlands Blazers Ensemble hun stukken aan het repeteren zijn.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Wellicht vind je ook interessant

zo 12 mei 2019

Nederlands Blazers Ensemble

Bach & Soefi

wo 27 mrt 2019

Nederlands Blazers Ensemble

Das Lied von der Erde

zo 27 jan 2019

Nederlands Blazers Ensemble

John Adams - Symmetries

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord