vrijdag 2 juli 2021

MEAU

EP releaseparty

€ 12,25

incl. servicekosten

Uitverkocht
19:30
zaal open
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Jana Mila
locatie
vrijdag 2 juli 2021

MEAU

EP releaseparty

€ 12,25

incl. servicekosten

Uitverkocht

Op basis van de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen kan dit concert doorgaan met beperkte capaciteit en op anderhalve meter afstand. Op deze pagina vind je kort voor het concert up-to-date informatie over de op dat moment geldende coronamaatregelen.  

Voor de liefhebbers van Eefje de Visser & RY X. De Utrechtse dame MEAU maakt Nederlandstalige indie pop met warme gitaar sounds en catchy melodie lijntjes. Eerdere singles als 'Kalmte' en 'Afgesloten' werden al veelvuldig gedraaid op NPO Radio 2 en 3FM. Het zijn pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, terugkerende vragen en eenzaamheid. Voordat MEAU dit najaar met haar band deelneemt aan de Popronde komt ze langs in Cloud Nine om de release van haar debuut EP 'Kalmte' te vieren.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg  
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

vr 20 mei 2022

Eefje de Visser

Dribbelt tussen pop en experiment

do 3 mrt 2022

RY X

Meeslepende, rauw-melancholieke liedjes

do 19 mei 2022

Eefje de Visser

Dribbelt tussen pop en experiment