Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
Grote Zaal

Masterclass met Cyprien Katsaris

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Meesterpianist en jurylid van het Liszt Concours Cyprien Katsaris toont zich vanmiddag als mentor van de junior jury van het concours; op het podium van de Grote Zaal geeft hij Nederlands pianotalent tussen de 13 en 17 jaar les. Katsaris is een internationaal geroemd pianist, nadat hij als jonge muzikant een vliegende start maakte na het winnen van het Koningin Elisabeth Concours en vervolgens een grote carrière genoot. Vanmiddag deelt hij lessen uit zijn carrière met de jonge talenten achter de piano. Een unieke en leerzame mogelijkheid om een groot pianist aan het werk te zien.

Helaas heeft pianiste Idil Biret zich vanwege gezondheidsredenen moeten afmelden voor haar plek in de jury van het 12de Liszt Concours Utrecht. Deze masterclass wordt overgenomen door pianist en jury-voorzitter Cyprien Katsaris.

Dit programma is onderdeel van het Liszt Concours, waar 14 internationale pianotalenten het podium betreden van 17 t/m 28 maart 2020. Bekijk hier het volledige programma.