vrijdag 8 mei 2020

Ralph van Raat

afgelast
19:45
zaal open
20:30
aanvang
uitvoerenden

Ralph van Raat piano

programma

Nick Drake Rider on the Wheel; Pink Moon; Fly; Joey; Introduction Bryter Layter; Place to Be; From the Morning – afgewisseld met preludes van Couperin
Pim Moorer Nachtpiano II (opgedragen aan Ralph van Raat)

locatie
vrijdag 8 mei 2020

Ralph van Raat

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen van het RIVM en de overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Verrassende programma’s en interactie met het publiek zijn de handelskenmerken van Ralph van Raat. In een eureka-moment besloot hij songs van singer-songwriter Nick Drake (herschreven voor piano door Christopher O'Riley) te combineren met zelden uitgevoerde muziek van Louis Couperin. Om het af te maken vroeg hij de Vlaams- Nederlandse componist Pim Moorer een eigentijds commentaar te schrijven. Een combinatie van stijlen die perfect is voor een avond Klassiek in de Cloud.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Zie ook