Zaal open
Aanvang
Support act
nog niet bekend
Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

Jason Ringenberg

Countrypunk held klinkt als Hank Williams & The Pogues

incl. servicekosten

De naam van de Amerikaanse singer-songwriter en countrypunk held Jason Ringenberg doet misschien niet meteen een belletje rinkelen. Toch hebben we het hier over een grootheid: de frontman van Jason & The Scorchers, de band die in de eighties school maakte met hun rauwe mix van punkrock en country. Ringenberg heeft er ook altijd een solocarrière op nagehouden en de laatste jaren lijkt hij extra geïnspireerd: na het album Stand Tall (2019), waarop hij klinkt als een mix van Hank Williams en The Pogues, verscheen in 2021 alweer de plaat Rhinestoned. Eerste track Before Love And War laat meteen horen dat Ringenberg behalve een echte performer ook een geweldige songschrijver is!

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Dit is het verplaatste concert van 3 mei 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

 

Zie ook

Blackberry Smoke

Onversneden en pure southern rock à la ZZ Top en Lynyrd Skynyrd

George Thorogood & The Destroyers

Legendarische bluesgitarist brengt onversneden blues en rock-'n-roll