Zaal open
Aanvang
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Israel Nash

Dromerige gitaarrock à la Neil Young

incl. servicekosten

Bij dit concert zijn alleen staanplaatsen. 

De Amerikaanse singer-songwriter Israel Nash neemt je met zijn dromerige, soms psychedelische gitaarrock mee terug naar de jaren zeventig. Neil Young is een naam die in je hoofd opduikt als je naar Nash’ nieuwste album ‘Topaz’ (2021) luistert, maar ook Pink Floyd is nooit ver weg. Geheime wapen van Israel Nash is zijn pedalsteelgitarist Eric Swanson, die het bandgeluid naar grote hoogten tilt. Voeg daar ook nog eens een steengoede blazersectie en soulvolle backing vocalen aan toe en je snap waarom ‘Topaz’ wederom een schot in de roos is. Een betoverend mooie hippierootsplaat, waardoor je haast gaat denken dat het ooit nog goed komt met de wereld.

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 10 juni 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

 

Zie ook

Sam Baker

John Blek

Nick Drake-achtige liedjes met virtuoze fingerpicking op gitaar

American Aquarium

Goed doortimmerde rootsmuziek in de lijn van Drive By Truckers