Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Oliver Pesch
Locatie
Pandora
Attend
Facebook-event

Israel Nash

Dromerige gitaarrock à la Neil Young

Geweest

Bij dit concert zijn alleen staanplaatsen. 

De Amerikaanse singer-songwriter Israel Nash neemt je met zijn dromerige, soms psychedelische gitaarrock mee terug naar de jaren zeventig. Neil Young is een naam die in je hoofd opduikt als je naar Nash’ nieuwste album ‘Topaz’ (2021) luistert, maar ook Pink Floyd is nooit ver weg. Geheime wapen van Israel Nash is zijn pedalsteelgitarist Eric Swanson, die het bandgeluid naar grote hoogten tilt. Voeg daar ook nog eens een steengoede blazersectie en soulvolle backing vocalen aan toe en je snap waarom ‘Topaz’ wederom een schot in de roos is. Een betoverend mooie hippierootsplaat, waardoor je haast gaat denken dat het ooit nog goed komt met de wereld.

Dit is het verplaatste concert van vrijdag 10 juni 2022 en woensdag 22 februari 2023. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

 

Zie ook

Josh Ritter & the Royal City Band

Performing the album Hello Starling and more

Garrett T. Capps

Texaanse countryrocker

Gov't Mule

An Evening With