Bekijk het klassieke seizoen

Hertz op Zondag
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Rang 1
Regulier
€ 31,-
Rang 2
Regulier
€ 27,-
Rang 3
Regulier
€ 23,-
Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.
Programma

Mendelssohn Cellosonate nr. 2
Messiaen ‘Louange à l’éternité de Jésus’ uit: Quatuor pour la fin du temps
Franck Sonate in A

Uitvoerenden

Harriet Krijgh cello
Magda Amara piano

Locatie
Hertz
Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Harriet Krijgh & Magda Amara

Mendelssohn, Messiaen & Franck

v.a. € 23,-

Bestel tickets

incl. servicekosten, pauzedrankje & garderobe

Cellist Harriet Krijgh en pianist Magda Amara hebben een onbreekbaar bondje. Belangrijkste troefkaart is het spelen van de allerbeste kamermuziek. Op een hartverwarmende wijze maken Krijgh en Amara het publiek deel van hun muzikale beleving en ongebreidelde speelplezier. De Sonate in A groot van César Franck voor viool en piano klinkt nu in een versie voor cello.

Ongekende werklust
Gewapend met een trefzekere charme en techniek verovert Harriet Krijgh stormenderhand de klassieke-muziekpodia. De Nederlandse celliste beschikt over een ongekende werklust. Ze tekende een exclusief contract bij kwaliteitslabel Deutsche Grammophon, speelt met vooraanstaande orkesten en concerteerde met het befaamde Artemis Quartet. Ze was bovendien nog enkele jaren artistiek leider van het Internationaal Kamermuziekfestival in TivoliVredenburg.

César Franck
In de Russisch-Egyptische pianiste Magda Amara heeft Krijgh haar gedroomde sparringpartner gevonden. Op de enthousiast ontvangen cd Silent Dreams halen Krijgh en Amara alles uit de kast. Voor hun recital komt het tweespan met een noviteit. Ze spelen de geliefde Sonate in A groot van César Franck. Dit keer niet voor viool en piano, maar in een van leven bruisende versie voor cello.

Zie ook

Mathieu van Bellen & Omri Epstein

Recital met groots vioolrepertoire

Lucie Horsch & Thomas Oliemans

Fauré, Debussy, Ravel & Schubert

Calefax

Streetwise