Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
geen support
Locatie
Club Nine
Attend
Facebook-event

Guy Verlinde & The Artisans of Solace

Akoestische fingerpicking blues van Belgische bluesgigant

Geweest

Bij dit concert zijn alleen zitplaatsen, er is vrije stoelkeuze.

De Belgische bluesman Guy Verlinde kennen we van zijn stevige stampende band The Mighty Gators, waarmee hij een graag geziene gast was op de Europese bluespodia. Zo tourde Verlinde met grootheden als BB King, Tony Joe White en Jeff Beck. Maar de Gators zijn opgedoekt en Verlinde is een andere weg ingeslagen: die van de akoestische blues & roots met persoonlijke teksten. Vanavond brengt hij met zijn band The Artisans of Solace nummers van zijn nieuwe plaat Standing In The Light of a Brand-new Day (2021). Verwacht dromerige fingerpicking, akoestische slidegitaar, een harmonica en (f)luisterliedjes die je naar de keel grijpen.

Meer blues, roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana, blues & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Dit is het verplaatste concert van zondag 19 december 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

 

Zie ook

Bjorn Berge

Meesterlijke Noorse gitarist speelt rauwe, akoestische blues