Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 25 januari 2019

Future Sounds: Nederlandse Pop Academie On Stage

geweest
aanvang
20:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

20:15 - 20:35: Cosmic Serpent
20:50 - 21:10: Ismena Goossen
21:25 - 21:45: Major Dreamin’
22:00 - 22.30: Arcadian
22.45 - 23.15: Djangus

locatie
vrijdag 25 januari 2019

Future Sounds: Nederlandse Pop Academie On Stage

geweest

Samen met de Nederlandse Pop Academie presenteren we een avondvullend programma vol muziek van ongepolijst talent. Verschillende acts van de Nederlandse Pop Academie laten hun laatste ontwikkelingen zien op de Rabo Open Stage. Vanavond staat Future Sounds in het teken van ons jubileum!

Ismena schrijft dromerige, melancholische folknummers.. Haar stemgeluid wordt vaak vergeleken met dat van Melanie Safka en ze laat zich inspireren door artiesten uit verschillende genres zoals Tom Waits, Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Nick Cave.

Major Dreamin' is zelfverzekerd, altijd positief en simpelweg heel anders dan de gemiddelde rapper. Hij is sinds eind 2015 co-signed bij TaylorGang van Wiz Khalifa, heeft zijn eigen kledinglijn .BROWNHIPPYlifestyle! Kortom: Hij is goed op weg om de wereld zijn positieve perspectief te laten ervaren!

Na de eerste jam van Arcadian was het al gauw duidelijk wat de muziekstijl moest worden: funk! Door de fijne sound van de band en het unieke stemgeluid van de zangeres weten ze zich goed te onderscheiden. Bij elk optreden zwepen ze het publiek weer op en maken ze er een echt feestje van!

De jongens van Djangus mengen invloeden uit pop, hardrock en funk tot een dansbaar geheel. Frontman Django wordt ijzersterk ondersteund door een helder gitaargeluid en een strakke ritmesectie.

De avond wordt muzikaal omlijst door DJ Jahlynn.

Vijf jaar TivoliVredenburg, veertig jaar Grote Zaal
Dit concert is onderdeel van ons dubbele jubileum! Van 24 januari tot en met 27 januari bieden we te veel om mee te maken, voor iedereen. Lees hier meer over ons jubileumprogramma.