donderdag 11 maart 2021

Frédérique Spigt en Huub van der Lubbe

Wordt verplaatst

Verplaatst
programma

Concert 1:
Deuren open – 19:00 uur
Aanvang – 19:30 uur
Verwachte eindtijd – 20:45 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

Concert 2: 
Deuren open – 21:00 uur
Aanvang – 21:30 uur
Verwachte eindtijd – 22:45 uur
(alle tijden zijn onder voorbehoud)

support act
geen
locatie
donderdag 11 maart 2021

Frédérique Spigt en Huub van der Lubbe

Wordt verplaatst

Verplaatst

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 14 maart 2021. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boeker en musici hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als dit concert wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Het is zover, een lang gekoesterde wens komt uit. Frédérique Spigt en Huub van der Lubbe maken samen een intiem programma met de titel LIEFDE LIEFDE. Want liefde is het enige dat meer wordt als je het samen deelt. Ze brengen liedjes die ze samen schreven. Ze zingen liedjes van elkaar, met elkaar en voor elkaar. Mijn Hart Kan Dat Niet Aan, Mooier Dan Een Vrouw, Sterker Dan Wij Twee, Afscheidslied, Bloedend Hart en nog meer liefdevols. Roel Spanjers begeleidt hen op toetsen en Huub en Frédérique spelen gitaar. Het belooft een hartverwarmende muziekvoorstelling te worden van twee vrienden.

Er zijn 2 concerten, een om 19:30 uur en een om 21:30 uur.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.