woensdag 12 mei 2021

FAUN Acoustic

Akoestische show van paganfolkband

19:00
zaal open
20:15
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
woensdag 12 mei 2021

FAUN Acoustic

Akoestische show van paganfolkband

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van zaterdag 21 november 2020 naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Er staan twee verschillende shows van FAUN in onze agenda, dit is de acoustische show waarbij we rekening houden met de capaciteit voor 1,5 meter afstand. De oorspronkelijke albumtour show is nu op zaterdag 4 december 2021.

De Duitse band Faun is een van de grote namen in de paganfolkwereld. De zesmansformatie (m/v) maakt middeleeuwse muziek die varieert van melancholieke ballades tot opzwepende dansnummers, gezongen met vuur en gespeeld op oude instrumenten als Keltische harp, draailier, luit, doedelzak en vele trommels. Op het laatste album Märchen & Mythen (2019) heeft Faun zich laten inspireren door de oude Duitse sprookjes – zo gaat de tweede single Sieben Raben over een verhaal van de gebroeders Grimm. Een sprookjesachtige avond is dus gegarandeerd!

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten. 

Zie ook

di 14 dec 2021

Anneke van Giersbergen

Fairytale of TivoliVredenburg - Een alternatieve kerst met Anneke van Giersbergen

za 4 dec 2021

FAUN

Paganfolk die varieert van melancholieke ballades tot opzwepende dansnummers

do 18 nov 2021

Wardruna

Hypnotiserende, donkere folk op traditionele instrumenten met teksten in het oud-Noors.