zaterdag 25 april 2020

Ensemble Chianti

Vijf toptalenten verenigd

afgelast
14:15
zaal open
15:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Ensemble Chianti:
Shin Sihan viool
Yamen Saadi viool
Takehiro Konoe altviool
Alexander Warenberg cello
Nathalia Milstein piano

programma

Dvorák Terzetto
Mendelssohn Strijkkwartet nr 2 opus 13
Brahms Tweede Pianokwartet

locatie
zaterdag 25 april 2020

Ensemble Chianti

Vijf toptalenten verenigd

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

 

Vijf grote muzikale beloftes bundelen hun talenten in trio’s, kwartetten of een kwintet. Een kleine greep uit hun prijzenkast: Sihan won in 2017 de Dutch Classical Talent Award, Milstein was prijswinnaar bij de Dublin International Piano Competition en Warenberg viel in de prijzen bij de Cello Biënnale. Kortom, unieke musici die zich verenigen in dit kamermuziekensemble Chianti.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!