Talks, colleges, festivals en meer

Ons kennis & debatprogramma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Eva Meijer
Emma Lesuis
Maya Fridman
Oscar Kocken
Daniëlle Zawadi
Daan Windhorst

Kerstband:
Zang – Anouk Wolf
Saxofoon – Jeline Weening
Bas – Jeroen den Daas
Drums – Jonas Kroese
Piano – Martijn Hak

Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

De Nieuwe Nachtmis 2021

Afgelast

afgelast

Dit programma is helaas afgelast vanwege corona. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Op dit moment werken we aan een speciale Nachtmis Verhalenpodcast, deze wordt hier uitgezonden.

Wil je tijdens de kerstnacht wél een avond vol inspiratie en verbinding, maar zoek je dat niet per se in de kerk? Op Kerstavond openen we de deuren van de Hertz voor de derde editie van De Nieuwe Nachtmis: de plek waar filosofie, theater, poëzie, muziek en gesproken woord elkaar ontmoeten. Onder bezielende leiding van theatermaker Oscar Kocken gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: wat verbindt ons in deze onzekere tijd vol polarisatie en hoe komen wij in 2022 weer dichter bij elkaar?

Dit doen we niet alleen: filosoof Eva Meijer en schrijver en documentairemaker Emma Lesuis geven een alternatieve Kerstpreek, celliste Maya Fridman speelt en Daniëlle Zawadi geeft een spoken word optreden. Satiricus Daan Windhorst verzorgt zoals ieder jaar een alternatief jaaroverzicht. De kerstband zorgt zoals ieder jaar voor speciale Nieuwe Nachtmis-muziek.

We houden elkaar vast, we luisteren naar kippenvelmuziek, we lachen en we hopen. Om geraakt en gekoesterd de kerstdagen in te gaan.

Toegankelijkheid
Bij De Nieuwe Nachtmis zijn twee NGT-tolken aanwezig. Dit programma is ook te bekijken via een gratis livestream, die ook na afloop beschikbaar blijft.

Foto: vlnr: Eva Meijer, Emma Lesuis, Maya Fridman, Oscar Kocken, Daniëlle Zawadi, Daan Windhorst.