De Nieuwe Nachtmis Podcast (2021)

Heb jij zin om vast in de kerststemming te komen én te reflecteren op het afgelopen jaar? Heb je behoefte aan nieuwe inzichten en inspiratie voor het jaar dat voor ons ligt? Luister dan naar De Nieuwe Nachtmis Podcast, met verhalen van schrijvers Emma Lesuis en Eva Meijer, een persoonlijke audiocolumn van scenarioschrijver Daan Windhorst, een gloednieuw gedicht van spoken word artiest Daniëlle Zawadi en dit alles als geen ander gepresenteerd door programmamaker Oscar Kocken.

Na een onvergetelijke live-editie in de Grote Zaal in 2019 en een livestream in 2020, gieten we De Nieuwe Nachtmis in 2021 opnieuw in een nieuw jasje. Een podcast-jasje. Want de verhalen uit onze alternatieve kerst-mis, zijn te mooi op zomaar een jaar op de plank te laten liggen. Met deze podcast willen we alle luisteraars toch dat Kerstgevoel bezorgen. Dus pak snel je koptelefoon, zet hem aan op weg naar Kerstdiners of tijdens het koken van een kerstmaal, en geniet, óók in 2021, van De Nieuwe Nachtmis.

Of luister de podcast via:

Spotify | Apple Podcasts | Deezer

Transcript Podcast

Wil je de verhalen uit De Nieuwe Nachtmis Podcast liever lezen in plaats van luisteren? Klik dan hier voor het transcript.

Sprekers

Foto, van links naar rechts:

Eva Meijer, schrijver, kunstenaar, singer-songwriter
Emma Lesuis, schrijver, documentairemaker
Daan Windhorst, scenarist, toneelschrijver, satiricus
Daniëlle Zawadi, schrijver, spoken word artiest
Oscar Kocken, programmamaker, dagvoorzitter, columnist

Colofon

Presentatie en redactie: Oscar Kocken
Verhalen: Emma Lesuis en Eva Meijer
Audiocolumn en redactie: Daan Windhorst
Muziek: Martijn Hak
Saxofoon: Jeline Weening
Productie: Rashida Tauwnaar
Mix en montage: Niels Ermstrang
Redactie: Tessa Hagen