Zaal open
Aanvang
Support act
geen
Locatie
Hertz
Attend
Facebook-event

Dayna Kurtz

Mix tussen jazz, blues, folk en chanson à la Nina Simone

incl. servicekosten

De Amerikaanse singer-songwriter Dayna Kurtz beweegt zich als een soort moderne Nina Simone soepel tussen jazz, blues, folk en chanson. Haar persoonlijkheid is minstens even krachtig als haar stem, en dat is misschien de reden dat ze in Europa populairder is dan in haar thuisland. Toch krijgt ze ook daar respect – zo mag Kurtz uiteenlopende artiesten als Norah Jones en Bonnie Raitt tot haar fans rekenen. Na de plaat Rise And Fall (2015) bracht ze twee live-albums uit: Here en Here Vol. 2. Uitstekend materiaal om mee in de stemming te komen voor vanavond wanneer ze samen met Robert Maché naar onze Hertz komt, want ze zijn allebei opgenomen in Nederland!

Meer roots & americana?
In onze podcast Shelter From The Storm duikt onze host Stijn Buijst in de wereld van de americana & roots met gasten als Tim Knol, Judy Blank & DeWolff. Benieuwd? Beluister de podcast via deze link.

Dit is het verplaatste concert van 26 februari 2021 / 19 januari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.

 

Zie ook

Judy Collins

Iconische 'Grand lady of folk'