Bekijk het klassieke seizoen

Meer Barokmuziek
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Mozart Così fan tutte

Uitvoerenden

Dirigent Manoj Kamps
Regie Lisenka Heijboer Castañón
Dramaturgie Willem Bruls
Lichtontwerp Hendrik Walther
Kostuumontwerp Kevin Pieterse
Assistent Dirigent Chloe Rooke
Assistent Regisseur Zephyr Bruggen

Katharine Dain Fiordiligi
Josy Santos Dorabella
Claron McFadden Despina
Linard Vrielink Ferrando
Drew Santini Guglielmo
Henk Neven Don Alfonso

Locatie
Grote Zaal
Inleiding

Het Orkest van de Achttiende Eeuw verzorgt bij dit concert een inleiding in de Fentener van Vlissingen Foyer (foyer Grote Zaal). De inleiding is van 18.45 tot 19.15 uur. Voor de inleiding kan er geen plaats gereserveerd worden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol is vol.

Koop met korting

Als je vier of meer concerten koopt, krijg je 20% korting op de totaalprijs met de kortingscode KC2324. Koop zes of meer concerten en ontvang 25% korting met de kortingscode KV2324. Bekijk hier hoe het werkt en voor welke concerten dit geldt.

Bekijk andere kortingsmogelijkheden, zoals de CJP-pas en U-Pas, hier.

Ben je 29 jaar of jonger?

Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Mozarts Così fan tutte

Orkest van de Achttiende Eeuw o.l.v. Manoj Kamps

Geweest

‘Ronduit spectaculair’ schreef de Volkskrant, toen het Orkest van de Achttiende Eeuw de iconische Mozartopera Così van Tutte voor het eerst speelde in 2013. Ook Trouw en NRC waren laaiend enthousiast. Alle reden dus om de hilarische relatiekomedie weer uit te voeren. Geniet van een nieuwe voorstelling met een internationale sterrencast.

Sterrencast
Het Orkest van de Achttiende Eeuw nodigt een sterrencast uit, waaronder topzangers als Claron McFadden en Henk Neven. En met Manoj Kamps op de bok, een van de meest uitgesproken jonge dirigenten van dit moment, zal Così fan tutte zeker weer nieuwe dimensies prijsgeven. Kamps is uitgegroeid tot een van de boegbeelden van de culturele queergemeenschap en is een groot voorvechter van diversiteit en openheid in de klassieke muziek.


Recensies
“Eindelijk een genderneutrale ‘Così fan tutte’ met ook nog eens fraaie zang en heerlijk spel” - Trouw ★★★★★

“Gaandeweg worden de verkleedpartijen een hilarische show op zichzelf, die er toe bijdragen dat deze drie uur durende opera ook voor niet geheel ingewijden vermakelijk blijft, voor zover de aanstekelijke en aanstekelijk uitgevoerde muziek en acteerprestaties daartoe al niet in staat zouden zijn. De typecasting van de zangers met merendeels jonge of jong acterende zangers doet de rest.” - Theaterkrant