Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Corrie van Binsbergen gitaar
Auke Hulst voordracht, akoestisch gitaar
Hermine Deurloo mondharmonica, sopraansax
Joost van Es viool, mandoline, banjo
Joost Buis trombone, lapsteel
Albert van Veenendaal (prepared) piano
Hein Offermans bas
Yonga Sun drums, electronica
Martijn Grootendorst live video

Locatie
Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Corrie van Binsbergen & Auke Hulst

Vlijmscherp en ontroerend literair muziektheater

Geweest

Corrie van Binsbergen komt op 17 december 2020 terug naar TivoliVredenburg met haar ensemble Het Wisselend Toonkwintet en schrijver Toon Tellegen.

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Er is vrije stoelkeuze.

Schrijver-muzikant Auke Hulst en Corrie van Binsbergen laten zich samen door het apocalyptische verhaal Een Groter Gebeuren van Belcampo inspireren tot een hedendaagse versie van de geestvervoering. Het resultaat is vlijmscherp en ontroerend literair muziektheater dat diep doordringt in de grote morele en politieke vragen van onze tijd. Voor deze voorstelling stelde Van Binsbergen een speciaal ensemble samen. Bijzonder is dat ook Hulst zelf in de band meespeelt.

Corrie van Binsbergen
Corrie van Binsbergen heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld in combineren van literatuur en muziek tot een unieke vorm van muziektheater. De verhalen worden live gelezen door de auteur en tegelijkertijd ontrolt zich een muzikaal scenario, gebaseerd op de verhalen als een film voor je oren.

Auke Hulst
Auke Hulst schreef bekroonde romans en reisboeken, waaronder Kinderen van het Ruige Land, Slaap zacht, Johnny Idaho, En ik herinner me Titus Broederland en Motel Songs. Daarnaast is hij actief als songschrijver en muzikant, zowel solo als met de band De Meisjes. In juni 2018 won Auke Hulst met Motel Songs de Bob den Uyl Prijs 2018 voor het beste journalistieke reisboek.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!