CHECK ONS

HEAVY PROGRAMMA
Zaal open
Grey Aura
Autarkh
Verwacht einde
Support act
Grey Aura
Locatie
Ronda
Attend
Facebook-event

Autarkh

Experimentele Tilburgse metalband

Geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Uit de vruchtbare gronden van de Tilburgse metalscene is een nieuwe band opgestaan: Autarkh. Deze extreme-metalformatie is het geesteskind van Michel Nienhuis, oprichter van de band Dodecahedron die in 2019 stopte na het overlijden van frontman Michiel Eikenaar. Op debuutalbum Form In Motion (2021) mengen de heren verpletterende metal met IDM en glitch en doen daarmee denken aan Autechre en Aphex Twin. Autarkh trad al op bij de online editie van Roadburn, maar vanavond wordt hun eerste show voor een live-publiek!

In het voorprogramma: Grey Aura, conceptuele blackmetal uit Utrecht! In mei heeft de band het tweede album 'Zwart vierkant' uitgebracht, dat veel lovende recensies kreeg. Grey Aura maakt experimentele blackmetal, met o.a.  flamenco- en jazzinvloeden.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.