dinsdag 19 mei 2020

Amsterdam Sinfonietta & Nederlands Kamerkoor

afgelast
19:30
zaal open
20:15
aanvang
Rang 1
€ 38,-
Rang 2
€ 35,-
Rang 3
€ 29,-

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

Amsterdam Sinfonietta o.l.v. Candida Thompson viool
Nederlands Kamerkoor
Martina Batic dirigent

programma

Pärt Spiegel im Spiegel
Tallis Tunes for Archbishop Parkers Psalter (selectie)
Vaughan Williams Fantasia on a Theme of Thomas Tallis
Tormis Curse upon Iron
Vasks Plainscapes
Sumera Concerto per voci e strumenti
Pärt Spiegel im Spiegel

locatie
dinsdag 19 mei 2020

Amsterdam Sinfonietta & Nederlands Kamerkoor

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. We gaan voor zoveel mogelijk evenementen op zoek naar een alternatieve datum. Gezien de omvang van ons programma kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over dit concert. Als dit concert kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast, worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd. Je vindt actuele algemene informatie hier.

Amsterdam Sinfonietta en Nederlands Kamerkoor dringen door in elkaars klankwereld en verkennen de overgangsgebieden tussen tijd, klank en ruimte. Spirituele klanken krijgen een extra dimensie doordat de hele concertzaal als podium wordt gebruikt en het publiek van alle kanten wordt omgeven door klank. Geen zaal waar dat zo’n spectaculair effect heeft als in de Grote Zaal. Raak de spiritualiteit aan in Arvo Pärts meditatieve Spiegel im Spiegel en word overdonderd door de Renaissanceklanken van Tallis en Vaughan Williams. In Vasks’ Plainscapes kun je de uitgestrektheid van de Baltische vlaktes voelen. In dit programma vervagen de grenzen tussen concert en kerkelijke mis.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Zie ook