Zaal open
Aanvang
Rang 1
Regulier
€ 37,75
Regulier + Diner
€ 66,25
Rang 2
Regulier
€ 33,75
Regulier + Diner
€ 62,25
Rang 3
Regulier
€ 31,75
Regulier + Diner
€ 60,25
Inclusief servicekosten en garderobe.
Support act
geen support
Locatie
Grote Zaal
Attend
Facebook-event

100 Voices of Gospel

The Tour For Peace

v.a. € 31,75

Bestel tickets

incl. servicekosten & garderobe

100 Voices of Gospel is een honderdkoppig koor dat je bijna letterlijk uit je stoel blaast met zangers, muzikanten en dansers uit alle hoeken van de wereld. Het koor werd opgericht in 1998 ter gelegenheid van de viering van 150 jaar slavernijafschaffing in Frankrijk. De koorleden voelden zich direct één familie en besloten samen door te gaan om de wereld te veroveren. Hun grenzeloze gospelpower bracht ze sindsdien al naar de finale van Britain’s Got Talent en ze maakten een tv-special met Céline Dion. Naar 100 Voices of Gospel luister je niet, je beleeft het tot in het diepst van je hart en je ziel!

Dit is het verplaatste concert van 19 april 2022 en 28 april 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Dineren voorafgaand aan dit concert?

Maak je avond compleet met een diner bij Het Gegeven Paard. Kies voor een combiticket regulier + diner, waarbij je toegang krijgt tot dit concert, een diner van te voren in Het Gegeven Paard en twee drankjes naar keuze. Je kunt kiezen uit vlees/vis/vega(n) gerechten evenals alcoholisch als non-alcoholische consumpties. Allemaal in 1 ticket! Zo geniet je van de beste concerten, zonder je zorgen te hoeven maken over het avondeten, op tijd te hoeven vertrekken of te hoeven reizen tijdens het spitsuur. Zo hoef jij nergens over na te denken. Hier vind je de praktische voorwaarden. Zien we je snel?