MENU
HOME
Het Geheim van Een Gelukkig Nieuw jaar door Ivo Jansen

Het Geheim van Een Gelukkig Nieuw jaar door Ivo Jansen

De Langste Nachten

aanvang
20:00
  • wintergarten
  • geluk
  • positieve psychologie
  • club nine

‘Gelukkig nieuwjaar!’ Dat wensen we onze vrienden toe met oud & nieuw. Dat is lief, maar wat bedoelen we eigenlijk precies met ‘gelukkig’? En belangrijker nog: hoe kunnen we dat ook écht worden? Wees niet bevreesd: vanavond geen lange theoretische beschouwingen, maar juist eenvoudige, bruikbare toepassingen die zorgen voor een plezierig, bevlogen en zinvol 2017!

Het vriendenboek voor volwassenen, We Love You, is gebaseerd op inzichten uit de positieve psychologie die ook vanavond aan de orde komen. Deze toepassingen versterken de band met je vrienden en brengen je sterke kanten in kaart. Dat overzicht van je talenten stelt je in staat om voortaan betere keuzes te maken in je leven zodat je verder tot bloei kunt komen. We Love You is dit najaar uitgebracht door de Utrechtse uitgeverij Snor.

Jan Walburg, hoogleraar Positieve Psychologie (Universiteit Twente) over We Love You: "Steeds weer opnieuw blijkt uit onderzoek dat de ontwikkeling van sterke kanten en talenten meer ruimte biedt voor een plezierig en zinvol leven dan het corrigeren van zwakke kanten. Ivo Jansen neemt die wetenschap als uitgangspunt en komt tot een uitwerking waarbij sterke kanten een verbinding krijgen met anderen in vriendschappen. Dat maakt dit boek zeer de moeite waard. Lezen en uitproberen!"

 

Deze lezing is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.