Het Geheim van Een Gelukkig Nieuw jaar door Ivo Jansen - TivoliVredenburg
Naar agenda
woensdag 28 december 2016

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Het Geheim van Een Gelukkig Nieuw jaar door Ivo Jansen

De Langste Nachten

aanvang
20:00
gelukpositieve psychologieclub nine

‘Gelukkig nieuwjaar!’ Dat wensen we onze vrienden toe met oud & nieuw. Dat is lief, maar wat bedoelen we eigenlijk precies met ‘gelukkig’? En belangrijker nog: hoe kunnen we dat ook écht worden? Wees niet bevreesd: vanavond geen lange theoretische beschouwingen, maar juist eenvoudige, bruikbare toepassingen die zorgen voor een plezierig, bevlogen en zinvol 2017!

Het vriendenboek voor volwassenen, We Love You, is gebaseerd op inzichten uit de positieve psychologie die ook vanavond aan de orde komen. Deze toepassingen versterken de band met je vrienden en brengen je sterke kanten in kaart. Dat overzicht van je talenten stelt je in staat om voortaan betere keuzes te maken in je leven zodat je verder tot bloei kunt komen. We Love You is dit najaar uitgebracht door de Utrechtse uitgeverij Snor.

Jan Walburg, hoogleraar Positieve Psychologie (Universiteit Twente) over We Love You: “Steeds weer opnieuw blijkt uit onderzoek dat de ontwikkeling van sterke kanten en talenten meer ruimte biedt voor een plezierig en zinvol leven dan het corrigeren van zwakke kanten. Ivo Jansen neemt die wetenschap als uitgangspunt en komt tot een uitwerking waarbij sterke kanten een verbinding krijgen met anderen in vriendschappen. Dat maakt dit boek zeer de moeite waard. Lezen en uitproberen!”

 

Deze lezing is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

wo 8 aug 2018

An Evening With: Janis Ian

vr 2 nov 2018

Radio Filharmonisch Orkest & Severin von Eckardstein piano

Ravel - Pianoconcert voor de linkerhand

vr 11 jan 2019

Ludwig

Schönberg en Mendelssohn

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord