MENU
HOME
40UP Big Bang

40UP Big Bang

line-up
heel veel live-muziek en dj's, met o.a. Alex en de Uptown crew, Jared Grant (bekend van The Voice of Holland), Stan Reiven en heel veel meer!
18,00
aanvang
20:00
eindtijd
03:00
leeftijd
18+
  • wintergarten
  • 40 plussers
  • feest der herkenning
  • swingen
  • ronda

In de kerstvakantie is 40UP terug met een speciale Big Bang-editie! Dans de kerstkilo's eraf en begin 2017 alvast met een grote knal! Ga uit je dak bij de fijnste disco danceclassics en golden oldies van de Seventies tot en met de Nineties. En dat alles verdeeld over twee zalen en twee pleinen! Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten.

Alex en de Uptown crew zorgen onder begeleiding van Jared Grant (soul en funk, bekend van Voice of Holland) dat de Ronda verandert in een feest van jewelste. In Pandora kan je swingen met Upbeat, op het plein 6 is er live-muziek onder begeleiding van Jazzbeat en Stan Reiven zorgt ervoor dat het plein van de Ronda wordt gevuld met de beste grooves. Let's get out with a bang, baby!

 

40UP is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event. 

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door Ronda

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.