MENU
HOME
Kerst Mannenkoren Concert

Kerst Mannenkoren Concert

300 stemmen!

uitvoerenden

Het Urker Mannenkoor Hallelujah
Christelijk Mannenkoor Con Forza
Chistelijk Mannenkoor Lelystad
Het Groot Nationaal Strijkorkest

Barbara Kurmann concertmeester
Bert Moll dirigent
Willemijn de Munnik sopraan
Matthijs Koene panfluit
Arjan & Edit Post trompet
Dick Le Mair percussie
Mark Brandwijk piano
Henk Strootman orgel

programma

Scala van bekende en geliefde kerstliederen

24,50
aanvang
20:00
  • wintergarten
  • symfonisch
  • kerstconcert
  • grote zaal

Voor de 15e keer vindt dit jaar in onze Grote zaal het inmiddels traditie geworden Kerst Mannen Koren Concert plaats. De organisatie heeft – na het succes van voorgaande jaren - opnieuw de drie grote, bekende mannenkoren uitgenodigd: het Urker Mannenkoor “Hallelujah”, het Chr. Mannenkoor Lelystad en het Chr. Mannenkoor Con Forza uit Woerden. 300 stemmen zullen samen tot één stem klinken! Speciale gasten zijn dit jaar Matthijs Koene (panfluit) en Arjan en Edith Post (trompet). Met de solisten en met de begeleiding van het Groot Nationaal Strijkorkest zullen de liefhebbers van koorzang een sfeervolle avond meemaken. Behalve koorzang zijn er ook solistische optredens van sopraan Willemijn de Munnik en tenor Jurian Loosman.

Samensteller van het programma Bert Moll heeft de muzikale leiding in dit concert. Evenals andere jaren wordt het publiek actief betrokken bij het concert en uitgenodigd tot het meezingen van enkele bekende kerstliederen.

Dit concert is onderdeel van De Langste Nachten, een 14-daags kunst- en muziekfestival waar je vanaf 17.30 uur welkom bent voor winterse kost, gratis lezingen, workshops, comedy en natuurlijk muziek. Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws met betrekking tot dit winterse festival? Meld je dan hier aan voor het Facebook-event.

Wellicht vind je ook interessant

Virtuele tour door de Grote Zaal

Naar agenda

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.