Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
zaterdag 22 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst Mannenkoren Concert

€ 24,50

geweest

Inclusief servicekosten.

aanvang
19:00
zaal open
18:15
uitvoerenden

Het Urker Mannenkoor Hallelujah
Chr. Mannenkoor Lelystad
Urker Voices (première)
Het Groot Nationaal Strijkorkest e.a.
Bert Moll dirigent

locatie
zaterdag 22 december 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Kerst Mannenkoren Concert

€ 24,50

geweest

Inclusief servicekosten.

Concert met christelijk karakter

Op zaterdag 22 december zal in de Grote Zaal het inmiddels traditie geworden Kerst Mannenkoren Concert plaatsvinden. Na het succes van voorgaande jaren zijn ook dit jaar opnieuw twee grote, bekende mannenkoren uitgenodigd: 'Het Urker Mannenkoor Hallelujah' en het Chr. Mannenkoor Lelystad. Bijzonder dat op deze avond ook de première plaats zal vinden van de door dirigent Bert Moll samengestelde 'Urker Voices'. Een aantal Urker jonge dames welke over uitstekende vocale kwaliteiten beschikken en deze avond voor het eerst met hun eigen kerstrepertoire voor het voetlicht zullen treden.

Solistische medewerking door sopraan Willemijn de Munnik, tenor Jurian Loosman, bariton Sjoerd Kapitein pianist Wouter Harbers, orgel Henk Strootman en hoboïst Yta van der Zwaag. Koren en solisten worden begeleid door Het Groot Nationaal Strijkorkest met Barbara Kurmann als concertmeester. Ook dit jaar zal virtuoos Dick Le Mair zijn medewerking verlenen op percussion. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Bert Moll.

Koren en solisten zullen een scala van bekende en geliefde kerstliederen brengen. Liefhebbers van koorzang worden van harte uitgenodigd voor dit concert. Zij kunnen in de ambiance van de Grote Zaal van TivoliVredenburg genieten van koren, orkest en solisten. Middels het zingen van enkele bekende kerstliederen wordt ook het publiek actief betrokken in het programma.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Ook interessant

wo 27 mrt 2019

Nederlands Blazers Ensemble

Das Lied von der Erde

zo 10 mrt 2019

Canto Ostinato: East meets West

Orgel & Derwisj

zo 3 mrt 2019

Residentie Orkest

Rachmaninov - Symfonie nr. 3

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord