Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 22 december 2018

Kerst Mannenkoren Concert

geweest
zaal open
18:15
aanvang
19:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Het Urker Mannenkoor Hallelujah
Chr. Mannenkoor Lelystad
Urker Voices (première)
Het Groot Nationaal Strijkorkest e.a.
Bert Moll dirigent

locatie
zaterdag 22 december 2018

Kerst Mannenkoren Concert

geweest

Concert met christelijk karakter

Op zaterdag 22 december zal in de Grote Zaal het inmiddels traditie geworden Kerst Mannenkoren Concert plaatsvinden. Na het succes van voorgaande jaren zijn ook dit jaar opnieuw twee grote, bekende mannenkoren uitgenodigd: 'Het Urker Mannenkoor Hallelujah' en het Chr. Mannenkoor Lelystad. Bijzonder dat op deze avond ook de première plaats zal vinden van de door dirigent Bert Moll samengestelde 'Urker Voices'. Een aantal Urker jonge dames welke over uitstekende vocale kwaliteiten beschikken en deze avond voor het eerst met hun eigen kerstrepertoire voor het voetlicht zullen treden.

Solistische medewerking door sopraan Willemijn de Munnik, tenor Jurian Loosman, bariton Sjoerd Kapitein pianist Wouter Harbers, orgel Henk Strootman en hoboïst Yta van der Zwaag. Koren en solisten worden begeleid door Het Groot Nationaal Strijkorkest met Barbara Kurmann als concertmeester. Ook dit jaar zal virtuoos Dick Le Mair zijn medewerking verlenen op percussion. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Bert Moll.

Koren en solisten zullen een scala van bekende en geliefde kerstliederen brengen. Liefhebbers van koorzang worden van harte uitgenodigd voor dit concert. Zij kunnen in de ambiance van de Grote Zaal van TivoliVredenburg genieten van koren, orkest en solisten. Middels het zingen van enkele bekende kerstliederen wordt ook het publiek actief betrokken in het programma.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Zie ook

zo 26 mei 2019

Maria Milstein & Nathalia Milstein

Mendelssohn & Beethoven

za 25 mei 2019

Asko|Schönberg - Andriessen 80!

zo 26 mei 2019

Piccolino 2+

Vrolijk filmconcert met Spaanse en Italiaanse kinderliedjes