Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Rang 1
Volwassene
€ 22,50
Kind
€ 15,-
Rang 2
Volwassene
€ 17,50
Kind
€ 12,-
Inclusief servicekosten.
Uitvoerenden

Amsterdams Bach Consort
Niek Idelenburg dirigent
Simon van der Geest tekst 

Locatie
Grote Zaal

Zapp Mattheus (8+)

Compacte Matthäus Passion voor de hele familie

v.a. € 12,-

Bestel tickets

incl. servicekosten

De reguliere kaartverkoop voor dit concert start op zaterdag 1 april. Op donderdag 23 maart start de exclusieve voorverkoop voor ons klassieke seizoen 23-24. 

Hoe leg je uit wat de Matthäus Passion van Bach inhoudt? Hoe vat je het lijdensverhaal in begrijpelijke bewoordingen? Schrijver en Gouden Griffelwinnaar Simon van der Geest vertelt het verhaal van Jezus op zijn eigen manier (in voetbaltermen) en bracht de hele Matthäus Passion en het verhaal terug tot een uur muziektheater.

Twee vrienden vertellen het verhaal van voetbalcoach Jezus en zijn vrienden; over vriendschap, verraad en voetballen tot het donker wordt. Voetbal is voor schrijver Simon van der Geest de perfecte metafoor voor het verhaal van Jezus. Jezus is de coach, de twaalf discipelen vormen zijn voetbalelftal. Het Laatste Avondmaal is het Laatste Wedstrijdje.

Koop met korting
Als je vier of meer concerten koopt, krijg je tot 20% korting op de totaalprijs en bij zes of meer concerten zelfs 25% korting. Wil je hier voor dit concert gebruik van maken, neem dan contact op met de kassa ([email protected]).

Zie ook

Liedjes van December (6+)

Een muzikale reis met Jet Berkhout

Metropole Orkest ft. Fresku (8+)

Verschillende werelden komen samen tijdens speciaal project

Superball, Lollipop & Mr. Classic (8+)

Beatbox meets (klassiek) slagwerk