Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 30 september 2017

Wouter Hamel

geweest
zaal open
19:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
Meis
locatie
zaterdag 30 september 2017

Wouter Hamel

geweest

Wouter Hamel is het levende bewijs dat jazz niet pretentieus hoeft te klinken, maar ook fris en poppy kan zijn. De jeune premier van de Nederlandse jazzpop is ook ver buiten onze landsgrenzen populair - vooral in Japan en Korea heerst Hamelmania. Aan muzikaal hokjesdenken doet deze veelzijdige artiest niet - zo laat hij zich op zijn nieuwe album Amaury (verschijnt deze zomer) inspireren door folk, rock, gospel en blue-eyedsoul. De tekstuele boodschap van Amaury is: Het is helemaal oke, wees maar jezelf, laat Hamel weten. Zou het daarom zijn dat de eerste single Hey Now zo onbeschaamd vrolijk klinkt?

 

Na het concert is de avond nog jong! In onze Biergarten op vijf- en zeshoog kun je nog de hele avond/nacht terecht voor arcade games, tafeltennis, bierspecials, cocktails en het beste uitzicht van Utrecht. Daarbovenop hebben we (bijna) elk weekend parksfeer verhogende activiteiten zoals een silent disco, short films op groot scherm, live-optredens, stand-up comedy of iets anders!

De Biergarten is gratis toegankelijk. Check de agenda voor het weekend-programma en afwijkende openingstijden: www.tivolivredenburg.nl/biergarten

Zie ook

vr 20 dec 2019

Vein feat. Andy Sheppard

Zwitsers trio presenteert hun nieuwe album Symphonic Bop

vr 8 nov 2019

Le Guess Who? 2019 - Vrijdag

Vierdaags festival voor avontuurlijke en grensverleggende muziek

zo 19 apr 2020

Yuri Honing - Blauwbaard

Sunday Afternoon Jazz - Saxofonist Yuri Honing presenteert zijn nieuwe album Blauwbaard