zondag 10 oktober 2021

Who's Your Daddy

Joram Kaat met bijdrage van Klangstof (muziek) - NPO Podcastevent

geweest
Bekijk alle podcasts

NPO Podcastevent

14:15
zaal open
14:30
aanvang
15:50
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zondag 10 oktober 2021

Who's Your Daddy

Joram Kaat met bijdrage van Klangstof (muziek) - NPO Podcastevent

geweest

Coronatoegangsbewijs en ID
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.

In Who’s your daddy? gaat presentator en 3FM DJ Joram Kaat op zoek naar zijn vader. Voor zijn geboorte verdween hij uit beeld, maar Joram heeft gewoon zijn telefoonnummer. Voordat hij hem durft te bellen spreekt Joram met familie en experts over zijn vader en over de gevolgen van het ontbreken van een vader in je leven. 

Op het podcastevent neemt Joram een aflevering op met systeemtherapeut Steven Pont en Koen van de Wardt (indierockband Klangstof). 

Koen groeide op in een ingewikkeld huishouden met een vader die hem niet zag staan. Hij verwerkte zijn jeugd in muziek. Die muziek gaf Joram in zij́n zoektocht veel steun. Met Steven Pont bespreekt Joram hoe je je plek in het gezin kunt ontdekken en hoe je je eigen verhaal kunt schrijven.

Let op: om aanwezig te zijn bij een podcast moet je een kaartje kopen. Kaartjes voor een enkele podcast kosten €5 en zijn inclusief één consumptie. Wil je bij meerdere podcasts aanwezig zijn? Koop dan voor €10 een passe-partout, waarmee je toegang krijgt tot zo veel podcasts als je wil, en twee consumpties. Passe-partouts zijn in beperkte aantallen beschikbaar.