Talks, colleges, festivals en meer

Ons kennis & debatprogramma
Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Filip Raes
Thomas van Zijl

Locatie
Cloud Nine

Weg van het piekeren

College door psycholoog Flip Raes

incl. servicekosten

‘Wat nu als straks...’ Piekeren doen we allemaal. De een meer dan de ander, maar niemand zit erop te wachten. Je kan er de hele nacht van wakker blijven liggen, of er zelfs depressief van worden. Toch krijg je die dwingende gedachten niet zomaar uit je hoofd.

In Weg van het Piekeren leert psycholoog en gedragstherapeut Filip Raes hoe je beter kan omgaan met je gepieker. We denken vaak dat blijven nadenken over situaties en problemen ons een oplossing brengt. Maar het tegenovergestelde is waar volgens Raes. Piekeren zit alleen maar in de weg en stopt ons om echt in actie te komen.

Minder piekeren geeft meer ruimte in het leven voor zaken die echt belangrijk zijn. Tijdens dit programma ontdek je hoe je weg kunt blijven van piekeren en vertelt Raes in heldere stappen wat je kunt doen om jezelf te bevrijden van verlammende gedachten. Filip Raes is klinisch psycholoog, gedragstherapeut en hoogleraar psychologie aan de KU Leuven. Hij schreef het boek Weg van het piekeren.

Weg van het Piekeren wordt gepresenteerd door Thomas van Zijl, presentator bij Haagsch College.

Dit is het verplaatste programma van 7 februari 2022. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. 

Dit is een programma van Haagsch College.

Foto van Yuris Alhumaydy via Usplash

Zie ook

25 jaar partydrugs

Van houserevolutie tot Whatsapp-dealers

NPO Podcastevent 2022

Beleef live opnames van je favoriete podcast

Gwen van Poorten

#METZNALLENdepodcast Live