woensdag 23 december 2020

Walk The Line: Young Talent

afgelast
programma

12.45 uur
13.15 uur
13.45 uur
15.00 uur
15.30 uur
16.00 uur
Uitverkocht
18.45 uur
19.15 uur

20.00 uur Uitverkocht

locatie
TivoliVredenburg
woensdag 23 december 2020

Walk The Line: Young Talent

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden, daarom is dit concert definitief afgelast. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je drie tussenstops in Ronda, Pandora, en de Grote Zaal. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Op woensdag 23 december presenteren we een speciale Young Talent-editie. Samen met Windows op Opportunity, de organisatie die jonge musici in coronatijd een werk/speelplaats biedt, laten we zien wat er nú gebeurt in het veld. Verwacht klassieke muziek, jazz, nieuw gecomponeerde noten, en muziektheater, maar verwacht vooral het onverwachte.

Wat kun je verwachten?
Er kunnen dertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. Help drukte te voorkomen en kom niet eerder dan de tijd op je ticket. Vanaf dat tijdstip is er 10 minuten inlooptijd, daarna start de tour. Een tour duurt ongeveer twee uur. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in drie verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen.

Naar ticketkopers sturen we kort van tevoren een mail met extra informatie.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg 
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.