Programma

10.50 uur Uitverkocht
11.35 uur Uitverkocht
12.20 uur Uitverkocht
13.20 uur Uitverkocht
14.05 uur Uitverkocht
14.50 uur Uitverkocht

Walk the Line: My First Festival #2

afgelast

Dit concert is afgelast  naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Het is helaas niet gelukt een vervangende datum te vinden, daarom is dit concert definitief afgelast. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Voor deze tours zijn duo-tickets à €30 (geldig voor twee personen) en family-tickets à €50 (geldig voor vier personen) beschikbaar.

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je drie tussenstops in Pandora, Hertz en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Op woensdag 30 december presenteren we de tweede speciale familie-editie van Walk the Line. Eerder toverden we tijdens My First Festival ons hele gebouw om tot muzikaal speelparadijs voor kinderen. Nu organiseren we een mini-versie met Walk the Line: My First Festival. Doorkruis ons gebouw en ontdek de leukste, mooiste en gekste optredens voor het hele gezin.

Tijdens Walk the Line loop je van de ene zaal naar de andere. Voor jonge kinderen kan dat best vermoeiend zijn. Onze adviesleeftijd voor kinderen om mee te lopen is daarom 5 jaar en ouder.