Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Dvořák Terzetto in C, op. 74
Mendelssohn Pianotrio nr. 2 in c, op. 66 (29′)
Schönberg Verklärte Nacht

Uitvoerenden

Dvořák:
Clara-Jumi Kang viool
Hana Chang viool (New Generation Artists)
Amihai Grosz altviool

Mendelssohn:
Boris Brovtsyn viool
Zvi Plesser cello
Sunwook Kim piano

Schönberg:
Janine Jansen viool
Boris Brovtsyn viool
Timothy Ridout altviool
Amihai Grosz altviool
Daniel Blendulf cello
Pablo Ferrández cello

Ben je 29 jaar of jonger? Dan kun je voor €12,50 naar dit concert. Kijk hier voor meer informatie.

Locatie
Grote Zaal

Avondconcert - Verklärte Nacht

Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht

Geweest

Vanavond staat een absoluut meesterwerk op het programma: Schönbergs Verklärte Nacht. Een wonderschoon, sferisch stuk wat je tenminste één keer in je leven live gehoord moet hebben. Met deze topcast ben je verzekerd van een nu al onvergetelijke ervaring! Voor de pauze klinkt misschien wel het meest geliefde kamermuziekstuk van wonderkind Mendelssohn: zijn eerste pianotrio waarbij meesterpianist Sunwook Kim een hoofdrol zal gaan vervullen. We trappen af met Dvořáks Terzetto, wat vorig jaar in een leeg TivoliVredenburg klonk en live te bekijken was via de livestream. Gelukkig nu van dichtbij live mee te maken!

De inleiding van dit concert wordt verzorgd door Alexander Klapwijk. Wil je deze bijwonen? Selecteer dan tijdens het bestellen van je ticket voor het avondconcert ook een ticket voor de inleiding (€3). De inleiding start om 19.00 uur, en je kunt de ruimte voor de inleiding binnen om 18.30 uur.

Voordat je het concert bezoekt, verwelkomen we je graag in ons restaurant Danel. Op vertoon van je concertticket van die avond krijg je toegang tot ons Concert Menu dat extra voordelig is geprijsd.