Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Programma

Bottesini Tutto che il mondo serra
Bottesini Gran Duo Concertante voor fagot en contrabas
Tsjaikovski delen uit ‘De Jaargetijden’
Schumann Adagio en Allegro
Earle Hagen
Harlem Nocturne
Led Zeppelin Since I’ve Been Loving You
The Doors/Kurt Weill Alabama Song e.a.

Uitvoerenden

Bram van Sambeek fagot
Rick Stotijn contrabas
Hans Eijsackers piano

Locatie
Cloud Nine

Trio van Sambeek, Stotijn en Eijsackers

Fagot, contrabas en piano | Klassiek in de Cloud

Geweest

Klassiek in de Cloud omlijst muziek met de sfeer en entourage van een chique clubavond. Geen rijen stoelen maar tafeltjes, een ontspannen programmering van een uur en na afloop een drankje met de artiesten aan de bar in de zaal. Een speciaal lichtplan accentueert de intieme sfeer. De musici hebben hun wortels in de klassieke muziek maar voelen zich minstens zo vrij daarbuiten.

Een ‘klassiek’ jazztrio
Fagot, contrabas en piano, daarmee heb je een ‘klassiek’ jazztrio te pakken. Bram van Sambeek en Rick Stotijn, allebei winnaar van de Nederlandse Muziekprijs, bespelen hun instrument met zwier en bravoure, een fijn bruggetje tussen verschillende genres en tijden. Samen met meesterbegeleider Hans Eijsackers stelden ze een programma samen als een bos veldbloemen, van klassiek en jazz tot Led Zeppelin. Van Giovanni Bottesini klinkt een romantische ‘standard’ voor fagot en contrabas, het Gran Duo Concertante. In Led Zeppelins klassieker Since I’ve Been Loving You kreunt en giert het drietal als Jimmy Page en Robert Plant.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.