zondag 30 januari 2022

Utrechts Requiem

Concert gaat door | Meet My Story

Ongeplaceerd
€ 15,-
€ 15,-
€ 12,50

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

programma

Aanvang 13:30
Zaal open 12:45

Aanvang 16:00
Zaal open 15:15

locatie
zondag 30 januari 2022

Utrechts Requiem

Concert gaat door | Meet My Story

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. Hiervoor zijn de nodige aanpassingen getroffen. Voor meer informatie kun je hier terecht.

Dit concert vindt om 13.30 en 16.00 uur plaats. 

Utrechts Requiem, deel 3 vertelt de levensverhalen van zes mensen uit Utrecht en omstreken. Het zijn verhalen waarin miskenning en uitsluiting en soms geweld of misbruik een rol spelen. Kenmerkend voor de hoofdpersonen is hun veerkracht en de wil om een nieuw leven op te bouwen. De verhalen zijn op muziek gezet door hedendaagse componisten (o.a. Gábor Tarján, Joost Kleppe en Monique Krüs). Zo ontstaat een unieke vertelling over hoop en angst, schuld en bevrijding. Postland is een nieuw Utrechts muziekcollectief dat bestaat uit vijf geestverwante musici. Het legt zich toe op het programmeren en uitvoeren van actuele, vooral hedendaagse klassieke muziek. Gevestigd in de stad Utrecht geeft deze nieuwe groep musici vorm aan spannende muzikale avonturen.

Met dank aan: LISTER, Altrecht, de Tussenvoorziening, Meander Omnium, en TivoliVredenburg.

Kijk voor meer informatie op www.utrechtsrequiem.nl.

Coronatoegangsbewijs en ID 
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Dit geldt voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina.